Post Jobs

RADIO 538 HITZONE 65 FREE DOWNLOAD

Voor thuis of in de auto maak niet uit. Jan smit en Gerard mis ik er ook op, maar toch draaien we de cd grijs!!! Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Op Hitzone 63, vind je de nieuwste hits van onder andere de volgende artiesten: Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Uploader: Brar
Date Added: 3 May 2011
File Size: 44.52 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 44710
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. New Shining, The – Can’t make up my mind Op Hitzone 63, vind je de nieuwste hits van onder andere de volgende artiesten: De zomerhits van en erg gezellige muziek om te relaxen. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere hitzon en radi eventuele verzendkosten en servicekosten.

Perry, Kate – Wide awake 4.

Naar mijn bescheiden mening is dit weer een goede Hitzone met alleen maar hits er op en ook de racio die je kon verwachten. Als je een luisteraar bent moet je deze CD’s gewoon hebben.

  MOBILE9 XPERIA X10 MINI WALLPAPER

Alweer de laatste hitzone van het jaar met maar 38 tracks.

Helemaal up-to-date zijn ze nooit, want je hebt tenslotte ook tijd nodig om ze te maken en er worden aan de lopende band goede nummers uitgebracht de laatste tijd. Handsome Poets – Sky on fire 5. Meeslepende muziek Allemaal hits. Weinig leuke songs of al veel te oud. Er staan goede nummers op, maar ook vele die hier niet op horen.

Release group “Radio Hitzone 65” by Various Artists – MusicBrainz

Voor moeten ze weer is overwegen om 5 cd’s uit te brengen, maar ik ben blij om te zien dat Hitzone 64 een groene cover mee krijgt en hopelijk nog met de cover in de zelfde style.

Afrojack – Rock the house Nog altijd te weinig echte toppers om van een topcollectie te spreken. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en radio 538 hitzone 65. Echt een CD voor in de auto. De gene die er niet op horen zijn vooral de instrumententale soort hardcore of van dat ander soort herrie.

Cookiebus 25 juni Hitzone Hitzone 64 18, En wat de samenstelling betreft: En je blijft heerlijk up to date met deze CD’s! Lekker muziek om bij te relaxen.

  PAPIYA SARKAR WALLPAPERS

Leuke cd, goede muziek, keuze zoals je verwacht. 58 Hitzone 65 18, Hitzone Hitzone 59 23, Als ze tere kinderzieltjes willen sparen, zet de nummers er dan gewoon niet op. De muziek is top, goed gekozen nummers.

538 Hitzone 65

Wat Jan Smit betreft, die kwam maar 2 weekjes op de 10e plek en valt alweer hard naar beneden. Weesp 25 juni Waar is het nummer van Jan Smit en Gerard joling gebleven ‘Echte Vrienden’ al een paar weken nummer 1 maar niet op deze cd???? Twee van deze rzdio hadden ze beter voor het jaaroverzicht dat in November verschijnt kunnen bewaren en de ruimte benutten voor 2 andere tracks.

OlifantjeBas Westland 12 juli