Post Jobs

KYUBI KECIL WALLPAPER

kyubi kecil

Manakala, Konan pula bertindak sebagai pemimpin kedua berkuasa di Amegakure. Kedua-dua mereka didapati mampu bekerjasama dengan baik walaupun terdapat sedikit pertengkaran jika berkaitan dengan topik kesenian. Namun, mereka tidak memakai atau memiliki dirah dahi, kuku yang diwarnakan atau pun cincin; menunjukkan bahawa mereka tidak dianggap sebagai anggota rasmi Akatsuki. Bagaimana pun, mereka mengenakan pemakaian jubah yang menyamai apa yang digunakan oleh setiap ahli organisasi Akatsuki. Ahli Akatsuki memiliki persamaan dari segi pemakaian mereka, di mana mereka akan mudah dikenali apabila muncul di sesuatu tempat. Sasori menyatakan bahawa dia dan Orochimaru dapat bekerjasama dengan baik sekali ketika mereka bergandingan sebagai sebuah pasukan kecil Akatsuki.

Name: Jurg
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Topi itu juga boleh digunakan sebagai pelindung untuk bergerak di kawasan terbuka dan ketika dalam keadaan cuaca yang memerlukannya [14]. Berikut adalah senarai cincin-cincin berjenaan [17]:. Kepentingan cincin tersebut dilihat sebagai satu tanda keahlian dan dari kedudukan cincinnya.

Akatsuki (Naruto) – Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Dengan menggunakan biju yang dikumpul, Akatsuki akan menggunakannya untuk memulakan peperangan, mengukuhkan kedudukan mereka dan mendapatkan keyakinan negara-negara lain untuk emndapatkan perkhidmatan mereka di mana ini akan mengakibatkan mereka mendominasi upah untuk misi-misi di dunia ninja [7]. Namun, mereka tidak memakai atau memiliki dirah dahi, kuku yang diwarnakan atau pun cincin; menunjukkan bahawa mereka tidak dianggap sebagai anggota rasmi Akatsuki.

Sasori memiliki rangkaian perisiknya sendiri yang dikawal olehnya menggunakan sejenis bentuk jutsu kawalan minda untuk membantu urusan Akatsuki. Setakat ini, hanya Madara Uchiha dan Zetsu merupakan ahli daripada Akatsuki yang masih tertinggal.

  URUMI PRITHVIRAJ WALLPAPERS

Tobi telah membantu Deidara untuk meletakkan bom-bom tanah liat milik Deidara ke dalam tanah tempat mereka bertarung. Bagaimana pun, oleh kerana perkataan kanji kecll ini telah digunakan banyak kali pada kemunculan cincin tersebut, sama kecol di kyuib manga atau buku data Naruto berkemungkinan menjadikannya “kesilapan” yang kekal.

Akatsuki (Naruto)

Ahli Akatsuki memakai jubah panjang berwarna hitam dengan bahagian dalamnya berwarna merah, memiliki corak berbentuk awan berwarna merah di luarnya dan kolar tinggi yang berparas hingga ke dagu pada satu ketika, Madara dilihat memakai jubah yang memiliki penutup dan tidak mempunyai lengan baju. Ini membolehkan Kakuzu melakukan serangan hebatnya secara melulu untuk menyerang musuhnya tanpa perlu menghiraukan keselamatan Hidan. Ke semua ahli mengenakan pewarna kuku yang berlainan warna pada kuku di tangan dan kaki.

Pertama, mereka perlu mendapatkan sumber kewangan yang tinggi untuk menyangga organisasi mereka [3]. Kepentingan ini dapat dilihat setelah pemergian Orochimaru, di mana dia telah membawa bersama cincin yang dipakainya [15] dan ianya tidak pernah digantikan [16]. Akhir sekali, selepas Akatsuki diangkat sebagai kuasa besar ninja, mereka dengan mudah boleh menguasai mana-mana negara ninja [9]. Namun begitu, sikap mereka sangat berbeza dengan falsafah kesenian mereka.

Dengan Itachi yang bertindak sebagai “perisik” bagi kedua-dua pihak Akatsuki dan Konoha.

Pasukan yang dilihat sebagai suatu gandingan yang paling efektif dan sukar dikalahkan apabila kybi bersatu seperti yang dinyatakan oleh Shikamaru bahawa mereka berdua perlu ditangani secara berasingan. Penangkapan biju iaitu sembilan raksasa syaitan yang memiliki keupayaan hebat adalah fokus utama organisasi ini. Pain juga merupakan pemimpin kepada kampung ninja Amegakure dan menggunakan kampung tersebut sebagai salah satu pengkalan untuk Akatsuki.

  WALLPAPER NATKHAT GOPAL ANIMATION

Hubungan dalaman di antara Akatsuki dan Taka dilihat agak goyah. Jaringan Akatsuki sangat luas, merangkumi beberapa negara ninja dengan bantuan ejen-ejen rahsia mereka di banyak tempat. Jutsu Tanda Ikatan Jinchuriki.

Pasukan ini dianggap sebagai sebuah pasukan yang baik dan kubi efektif.

101 Kurama (Naruto) Wallpapers

Laman yang ada pautan fail yang terputus Rencana yang mengandungi teks bahasa Jepun. Naruto oleh Masashi Kishimoto. Diambil daripada ” https: Ketua mereka telah menerangkan tiga langkah untuk mereka mencapai tujuan tersebut [2].

Bagaimana pun, Itachi sengaja menggagalkan rancangan kedua-dua belah pihak. Selepas berlakunya insiden Kgubi Beramai-ramai Klan UchihaItachi menyertai Akatsuki adalah atas dasar keci, melindungi Konohagakure dan memerhatikan tindakan mereka, terutamanya Sasuke daripada dunia luar.

Bagaimana pun, mereka mengenakan pemakaian jubah yang menyamai apa oyubi digunakan oleh setiap ahli organisasi Akatsuki. Akatsuki terdiri daripada ninja pelarian Kelas-S yang telah keluar daripada kampung masing-masing oleh pelbagai punca dan sebab. Tujuan sebenar pemakaian cincin tersebut masih tidak diketahui. Deidara sebelum ini merupakan pengebom upahan yang kemudiannya direkrut oleh Itachi Uchiha untuk menyertai Akatsuki.

Turut dinyatakan bahawa Kakuzu memiliki suatu “tabiat” yang suka membunuh teman sepasukannya pada suatu ketika dahulu, namun tidak pernah diketahui siapakah teman sepasukannya itu sebelum dia digandingkan bersama Hidan. Namun begitu, semua itu mengalami kegagalan oleh kerana Madara telah salah mentafsir kebolehan sebenar Sasuke.